4.7.2023 15:10
Palokan Ilo, voimistelu ja liikunta ry

Ilon kesäkuulumisia ja syksyn suunnitelmia

Moikka!

Syksyä suunnitellaan jo kovasti täällä ilon toimistolla. Uusia tuulia on luvassa, mm. toimiston muutto Kirriin heinäkuun aikana.

Palokanilo.fi-päätteisten sähköpostien kanssa on valitettavia ongelmia. Jos et ole saanut vastausta viestiisi, emme oli todennäköisesti saanet viestiäsi. Kannattaa olla yhteydessä osoitteisiin etunimi.palokanilo at gmail.com.


Lasten ja nuorten harrasteliikunnan ilmoittautuminen syyskaudelle alkaa 17.7. klo 12. Syyskausi alkaa 28.8. viikolla 35.


Vapun supersuosittu ILO-landia tulee uudestaan Keski-Palokkaan lauantaina 12.8. Tällä kertaa ILO-landia pidetän kahdessa erässä. Ensimmäinen setti on klo 10-12 ja toinen 12.30-14.30.

Ohjelmassa on supertemppurata, eri lajien kokeilupisteitä, esityksiä, kioski, kasvomaalausta, lasten disco/karaoke jne. Luvassa myös pomppulinna, poniajelu, paloauto tai joku muu vetonaula. Mikä olisi teidän mielestä elokuun kovin juttu? Somessa on tällä hetkellä kysely. Kannattaa vastata siihen tai vastaamalla tähän viestiin niin voi vaikuttaa ILO-lahdian sisältöön.


Aikuisten ryhmäliikunnan SyysStartti pidetään Keski-Palokassa la 12.8. klo 16-18, eli ILO-landian jälkeen.

Ohjelmassa näytejumppia tulevan kauden tunneista.


Hanki syksyn toistaiseksi voimassa oleva (minimi 3, 6 tai 12kk) jumppakortti jo nyt ja voit aloittaa saman tien. Kesäkausi jatkuu 13.8. asti ja saat siis loppukesän maksutta!

Kesälläkin jumpataan melkein joka päivä. Katso kalenteri ja hyppää mukaan! Hanki siis korttisi saman tien täältä.


Yhteistyössä Ilon jäsenille Kalevalaista jäsenkorjausta nyt kesätarjouksena huippuedullisesti!

Alle 12v. 10€ ja isommat 20€. Hoitoaika 1-1,5h.

Jouni Löytöläinen 0400-549542

http://www.kansanlaakintaseura.fi/tietoa-hoidosta